TE-toimistot


  1. TE-toimistot
  2. Työ- ja elinkeinotoimistot
  3. Satakunnan TE-toimisto, Harjavalta

Satakunnan TE-toimisto, Harjavalta

Puhelinpalvelut ovat käytettävissä ma–pe kello 9–16.15.

Tämä toimipaikka on avoinna ma–pe kello 9–16. Opastus on suljettu kello 12–13. Viikonloppuisin suljettu.

  • Mielipiteitä: 3 kpl
  • Tietoja päivitetty: 27.07.2017 (2018 päivää sitten)
  • Sivun osoite:
  • Sivua katseltu: 5520 kertaa

Mielipiteet

Timo kirjoitti 14.02.2020:

Hei! Rupesi vaan harmittaa tää työkkärin toiminta. Et ei kysytä kaikkia asioita heti eikä papereita mitä tarvitaan työttömyyskorvauksen. Mulla meni yli 2kk ilman rahaa sen takia ettei tyäkkärissä hoidettu asioita keralla kuntoon. Nyt on raha asiat todella huonosti vaan sen takia ettei jonku osannu tai ollu kiinnostunu asiasta. Kivaa lähtee sossun luukulle, näköjään työttömällä ei nykyään taida mitään arvoa olla. T. Timo

Arska kirjoitti 29.02.2020:

Palvelu jonka sain ennen eläkepäiviä oli erinomaista.Kerkesin olla 2018 yhden vuoden aktiivimallin alla ja aina 2019 vuoden alkuun jolloin eläke.Ei valittamista.Homma hoitu 10 points.Kantsii tehdä itse perustyöt…loppu hoituu ilman turhia sotkuja.

Mia-Lisa Räisänen kirjoitti 15.02.2021:

En tiedä mikä siellä mättää kun ei pääse edes palkkatuki töihin ja ei pitäs olla määrärahat lopussa :/ mut porihan se kaiken päättää :/ mutta otan asioista selvää.et montako vuotta tarvii olla työtön et palkkatuen saa.

Kirjoita uusi mielipide Harjavallan TE-toimistosta
  • Huomaathan, että asiattomat (hyvien tapojen ja lakien vastaiset) mielipiteet poistetaan jälkikäteen ilman ennakkovaroitusta. Kommentissa ei saa julkaista omia yhteystietoja, kuten henkilötunnusta, syntymäaikaa, puhelinnumeroa tai postiosoitetta.

"Satakunnan TE-toimisto, Harjavalta" perustuu 4 / 5, perustuu 2 arvosteluun.


Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle