TE-toimistot


  1. TE-toimistot
  2. Työ- ja elinkeinotoimistot
  3. Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Joensuu

Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Joensuu

Puhelinpalvelut ovat käytettävissä ma–pe kello 9–16.15.

Tämä toimipaikka on avoinna ma–pe kello 9–16.

  • Mielipiteitä: 3 kpl
  • Tietoja päivitetty: 26.04.2023 (220 päivää sitten)
  • Sivun osoite:
  • Sivua katseltu: 11666 kertaa

Mielipiteet

Masentunut kirjoitti 13.01.2021:

Työvoimavirkailija, hanki ymmärrystä masentuneita kohtaan, ennenkuin alat heitä arvostelemaan. Toivottavasti koet itse masennuksen itse, niin ymmärrät. Masennuksesta ei toivu hetkessä. Sinulla on mukava myös haukkua asiakkaita sosiaalityöntekijän kanssa. Jatkakaa vaan samaan malliin. T. Pettynyt asiakas

Kuntouttavasta työtoiminnasta kirjoitti 13.01.2021:

Kuntouttava työtoiminta ei ole lain mukaan pakollista, tähän ei voi pakottaa lain mukaan. Kieltäytymistä ei voi seurata sanktioita. Tämä pitäisi sanoa kaikille asiakkaille. Tieto kysytty toisen työvoimapiirin työvoimavirkailijalta, kun oman työvoimavirkailijan Joensuussa ei pysty keskustelemaan asiallista keskustelua. Kovasti yrittää syyllistää asiakasta ja se tuntuu todella pahalta.

Terveystietojen luovutus kirjoitti 13.01.2021:

Työvoimavirkailija Joensuussa suuttui kovasti en antanut lupaa terveystietojeni luovuttamiseen heidän luettavakseen. Tämä virkailija toimii pitkäaikaistyöttömien parissa. Asiakkaallakin on oikeuksia. Asiasta on kysytty neuvoa sosiaalialan tietosuojavaltuutetulta ja asiakkaalla on oikeasti oikeus kieltäytyä tietojensa luovuttamisesta.

Kirjoita uusi mielipide Joensuun TE-toimistosta
  • Huomaathan, että asiattomat (hyvien tapojen ja lakien vastaiset) mielipiteet poistetaan jälkikäteen ilman ennakkovaroitusta. Kommentissa ei saa julkaista omia yhteystietoja, kuten henkilötunnusta, syntymäaikaa, puhelinnumeroa tai postiosoitetta.

"Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Joensuu" perustuu 1,8 / 5, perustuu 10 arvosteluun.


Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle