TE-toimistot


  1. TE-toimistot
  2. Työ- ja elinkeinotoimistot
  3. Etelä-Savon TE-toimisto, Mikkeli

Etelä-Savon TE-toimisto, Mikkeli

Puhelinpalvelut ovat käytettävissä ma–pe kello 9–16.15.

Toimipaikka on avoinna ma–pe kello 8–16, mutta lounastauolla 12–13 suljettu. Lisäksi avoinna arkipyhien aattoina kello 8–15.

Asiakirjoja voi jättää 3. kerroksen aulassa olevaan postilaatikkoon, myös suoraan infoon, tai vaihtoehtoisesti katutason rappukäytävässä sijaitsevaan postilaatikkoon.

  • Mielipiteitä: 3 kpl
  • Tietoja päivitetty: 20.06.2022 (462 päivää sitten)
  • Sivun osoite:
  • Sivua katseltu: 7755 kertaa

Mielipiteet

heikki hartikainen kirjoitti 07.01.2021:

KATI,HÄMÄLÄINEN soita tänään minulle, ETTE voi katkaista Minun työttömyys turvaa,TAI sit mennään Käräjä asiaan haastan teidät oikeus istuntoon

Mervi Huuskonen kirjoitti 13.01.2021:

Tämä verkkosivusto ei ole Etelä-Savon TE-toimiston virallinen palvelusivu. Pyydämme kaikkia käyttämään www.te-palvelut.fi , https://www.te-palvelut.fi/te/fi/sivustolla olevaa Oma asiointi-palvelua asiakaspalveluun. Terveisin Etelä-Savon TE-toimisto.

Jusukka kirjoitti 20.06.2022:

Nyt teillä alkaa kaikille työnhakijoille nämä uudet työnhakukeskustelut. Minullekin tuli kutsu. Osoitteeksi on merkitty Jääkarinkatu 14. Yritin löytää karttaa missä on sisäänkäynti ko. osoitteessa TE-toimistolle. Eipä löydy neuvoa täältä TE-toimiston sivuilta ainakaan. Päivittäkää sivunne, kiitos.

Kirjoita uusi mielipide Mikkelin TE-toimistosta
  • Huomaathan, että asiattomat (hyvien tapojen ja lakien vastaiset) mielipiteet poistetaan jälkikäteen ilman ennakkovaroitusta. Kommentissa ei saa julkaista omia yhteystietoja, kuten henkilötunnusta, syntymäaikaa, puhelinnumeroa tai postiosoitetta.

"Etelä-Savon TE-toimisto, Mikkeli" perustuu 1,8 / 5, perustuu 5 arvosteluun.


Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle