TE-toimistot


  1. TE-toimistot
  2. Työ- ja elinkeinotoimistot
  3. Etelä-Savon TE-toimisto, Pieksämäki

Etelä-Savon TE-toimisto, Pieksämäki

Puhelinpalvelut ovat käytettävissä ma–pe kello 9–16.15.

Ajankohtaista: johtuen koronaviruksesta Pieksämäen TE-toimistossa käyminen edellyttää ajanvarausta. Asiakirjoja voi jättää poliisitalon ulko-oven vieressä sijaitsevaan TE-toimiston postilaatikkoon. Lisäksi TE-toimiston aulasta löytyy paperilomakkeita, joilla voi jättää yhteydenottopyynnön, ja ilmoittautua työnhakijaksi.

  • Mielipiteitä: 3 kpl
  • Tietoja päivitetty: 26.08.2021 (761 päivää sitten)
  • Sivun osoite:
  • Sivua katseltu: 4652 kertaa

Mielipiteet

Obiada Rezeg kirjoitti 05.02.2020:

Haluan aloittaa opinnot ammatillisen koulutuksen automekaanikkoosastolla ( autoala) , joten tarvitsen integroidun suunnitelman työvoimatoimistosta, koska en voi saada opintolainaa, koska minulla on ongelmien takia ulosotton kanssa,
Toivon, että työvoimatoimiston hyväksyntä tukee opintojani mahdollisimman pian Esedu ammattiopistossa, Pieksämäellä.
Kiitos paljon

urho venäläinen kirjoitti 23.03.2020:

ei tavoita ihmisiä. kela oottaa te toimiston lausuntoa.

Työtön kirjoitti 27.11.2020:

Jatkuvaa sopimattomien työpaikkatarjousten lähettelyä, jota ei ole koskaan aiemmin ollut. Asiakasta ei kuunnella asiakkaan antamissa selvityspyynnöissä ja sen seurauksena tulee karenssia. Tämänkaltainen työskentely ei ole asiakaslähtöistä toimintaa, vaan sillä vaikeutetaan perheen selviäminen taloudellisesti ja nöyryytetään omatoimisesti työtä hakevia ihmisiä. Te-toimiston tulisi tukea ja ennaltaehkäistä, ei painaa alaspäin. Me työttömät työnhakijatkin olemme ihmisiä. Tähän asiaan tarvitaan muutosta, ennenkuin koko yhteiskunta on päälaellaan kyseisen toiminnan myötä.

Kirjoita uusi mielipide Pieksämäen TE-toimistosta
  • Huomaathan, että asiattomat (hyvien tapojen ja lakien vastaiset) mielipiteet poistetaan jälkikäteen ilman ennakkovaroitusta. Kommentissa ei saa julkaista omia yhteystietoja, kuten henkilötunnusta, syntymäaikaa, puhelinnumeroa tai postiosoitetta.

"Etelä-Savon TE-toimisto, Pieksämäki" perustuu 2,5 / 5, perustuu 4 arvosteluun.


Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle