TE-toimistot


  1. TE-toimistot
  2. Työ- ja elinkeinotoimistot
  3. Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimistolla on toimipaikka Helsingin keskustassa, Pasilassa, Espoossa, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Lohjalla, Porvoossa, Raaseporissa (Tammisaaressa) ja Vantaalla.

Mielipiteet

Tiina Nuora kirjoitti 06.05.2022:

Tiedustelen Uudenmaan Te-toimistosta Merja Parkkisen sähköpostiosoitetta. Kiitos.

Aktiivinen työnhakija kirjoitti 01.03.2023:

Kuulin, että te-toimistot eivät vielä ole ehtineet ottaa yhteyttä sitä ensimmäistäkään kertaa kaikkiin työttömiin. Minuun tosin on oltu yhteydessä uuden toimintamallin alettua säännöllisesti 3 kk:n välein. Koska en ole onnistunut työllistymään (ehkä mm. parin vuoden päästä alkavasta eläköitymisestä johtuen), yhteydenotot muuttuvat kuukausittaisiksi. Valitettavasti en koe niistä juttutuokioista olevan itselleni mitään hyötyä; hallitsen työnhaun ilman te-virkailijan apua ja toivoisin, että aika ja raha kohdistettaisiin sellaisiin työnhakijoihin, jotka apua oikeasti tarvitsevat.

Kirjoita uusi mielipide Uudenmaan TE-toimistosta
  • Huomaathan, että asiattomat (hyvien tapojen ja lakien vastaiset) mielipiteet poistetaan jälkikäteen ilman ennakkovaroitusta. Kommentissa ei saa julkaista omia yhteystietoja, kuten henkilötunnusta, syntymäaikaa, puhelinnumeroa tai postiosoitetta.

"Uudenmaan TE-toimisto" perustuu 2 / 5, perustuu 2 arvosteluun.


Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle