TE-toimistot


  1. TE-toimistot
  2. Työ- ja elinkeinotoimistot
  3. Uudenmaan TE-toimisto, Vantaa

Uudenmaan TE-toimisto, Vantaa

Puhelinpalvelut ovat käytettävissä ma–pe kello 9–16.15.

Toimipaikka on avoinna arkisin kello 9–16. Tässä toimipaikassa henkilökohtainen tapaaminen edellyttää ajanvarausta.

  • Mielipiteitä: 4 kpl
  • Tietoja päivitetty: 08.08.2019 (801 päivää sitten)
  • Sivun osoite:
  • Sivua katseltu: 8099 kertaa

Mielipiteet

työtönpaska kirjoitti 09.10.2020:

Vantaalla seisoo tiskin takana vahtimestareita( vast.otto.virkailijoita) noin 4 henkilöä…yksi sanoo moi ja ottaa nimesi ylös, sekä käskee odottaa.Toiset vaan hengaa…. Tossahan olis loistava duuni!!!

jarmo piiroinen kirjoitti 13.10.2020:

kävin 10.9.2020 työkkärissä.minulle soitettiin 15.9.2020.odotan vieläkin sitä uutta soittoa,mikä minulle luvattiin.jouduin soittamaan kelaan 13.10.2020.tt1 kaavakkeesta.sit jouduin käymään työkkärissä kyseisenäpäivänä.samasta asiasta.taas uusi soittopyynti.samalle ihmiselle.ei vissiin nää etatyöt mikään hyvä asia ole.onhan lääkärini papereissa,jotta mies sairaslomalla 16.6.2021 asti ainakin.suomessa tää byrokratia on vähä vinksallaan.eikö korona jo ole osaa kansaa rankassut jo tarpeeksi.sairas on sairas ja työkykyinen on työkykyinen.kiitos

g kirjoitti 01.03.2021:

erittäin vaikea saada yhteyttä

Väsynyt kirjoitti 07.04.2021:

Ymmärrän että maailmanlaajuisen pandemian aikaan pyritään uusiin ratkaisuihin, jotta lomautukset ja työttömyystukihakemukset saataisiin toimimaan nopeammin mutkitta. Kuitenkin kuntakokeilut tällaiseen aikaan eivät ole toimiva ratkaisu jos tuhannet ihmiset jonottavat jumissa kuntakokeilun jonossa, eikä heihin olla yhteydessä asian tiimoilta. Henkilöasiakkaan tulee itse soitella paikasta toiseen ja jonottaa kauan, että yhteys saataisiin. On myös erikoista että palvelunumeroon vastaa virkailijoita ympäri suomea, jotka eivät pysty itse selvittämään kysymyksiä työttömyystuesta kuntakokeilun vuoksi, koska eivät itse toimi lähelläkään tätä kuntaa josta asiakas soittaa. Asiakkaat ovat jumissa kuntakokeilussa, jossa heille etsitää henk.kohtaista virkailijaa pandemian aikana useampi viikko, eikä lausunto kulje eteenpäin työttömyyskassaan, jotta asiakas saisi työttömyystukensa lomautuksen ajalta.

Kirjoita uusi mielipide Vantaan TE-toimistosta
  • Huomaathan, että asiattomat (hyvien tapojen ja lakien vastaiset) mielipiteet poistetaan jälkikäteen ilman ennakkovaroitusta. Kommentissa ei saa julkaista omia yhteystietoja, kuten henkilötunnusta, syntymäaikaa, puhelinnumeroa tai postiosoitetta.

"Uudenmaan TE-toimisto, Vantaa" perustuu 2,14 / 5, perustuu 7 arvosteluun.


Lähetä päivityspyyntö palvelun ylläpitäjälle